Строитена техника: кулокранове, кофражи, платформи, фасадно скеле

За нас


БМК (Българска Компания за Машини) произхожда от две италиански дружества, работещи в строителния сектор от повече от 40 год. Същите се занимават от няколко години с наем и продажба на специфични за сектора машини, като кранове, багери, минитоварачи, минибагери булдозер, мобилни трошачки, асфалто-полагащи машини, и т.н.

 

Натрупаният опит в Италия е пренесен в българското дружество.

 

Към момента БМК разполага с тридесет машини, подразделени в различните типове работа като:

 

Саморазгъващи се кулокранове с хидравличен механизъм на водещи марки Liebherr, Potain и Vicario, със стрели от 15 до 42 м., с лесно транспортиране и монтаж, които позволяват опериране на място на приемливи цени.

 

Класически и последно поколение Кулокранове до 80 м.

 

Багери и машини за изкопни работи, представлявани от New Holland с обем от 1,6 до 20 тона.

 

Повдигачи и багери Bobcat.

 

Машините са нови и полу-нови от завода производител.

 

По принцип машините се отдават под наем без оператор, като в случай на нужда се осъществява специфично обучение за използването им. При нужда, машините се доставят до строителните площадки и се издават разрешителни, ако става дума за кран. Всички машини за земно-изкопни работи са застраховани.

 

Извършва се безплатна техническа помощ в кратки срокове.

 

Основното седалище на фирмата се намира в Русе, като разполага със закрито складово помещение и площадки, пригодени за развитието на дейността, услугите по отдаване под наем са достъпни на цялата територия на страната.

 

Чрез съдействието на италианските компании сме в състояние във всеки момент и в най-кратки срокове, да предоставим на разположение допълнителни количества и видове машини.

 

В областта, дружеството предлага под наем или за продажба фасадни скелета и кофражи от италиански заводи производители.

 

Дружеството предлага отдаване под наем с включено обслужване, което се изразява във внимание и професионализъм, постоянно осъвременяване на машинния парк и персонала.

 

Дружеството е на разположение за профилактики и безплатни огледи на вашите строителни обекти.